lessen voorjaarsvakantie 2018

Voorjaarsvakantie Rooster 2018

Tot en met zondag 25 februari is er gewoon les. Van maandag 26 februari tot en met zondag 4 maart is het vakantie. De enige lessen die wel doorgaan zijn…

 

Maandag 26 februari:

19.30 uur Body Shape vanaf 15 jaar

Woensdag 22 februari:

18.00 uur hiphop 8-11 jaar van Jason

19.00 uur hiphop 12+ jaar van Jason

20.30 uur Body shape vanaf 15 jaar

Vrijdag 2 maart:             

9.30 uur Body Shape vanaf 15 jaar

 

Alle lessen zijn extra lessen of bedoeld als inhaal lessen. Er hoeft niet extra voor te worden betaald. Laat weten of je komt en voor welke les via mail info@jemisquare.nl, of via app 0629077655.

Na de voorjaarsvakantie beginnen in bijna alle danslessen de repetities voor de voorstelling!

Fijne vakantie iedereen!

Dance to Move

We starten dit jaar met een nieuw experiment. We worden ouder en dat is meestal leuk maar het ouder worden gaat ook gepaard met meer fysieke ongemakken. We gaan proberen om dans en oefeningen te combineren tot een leuke, zinvolle les.

We willen tijdens dit experiment ook kijken of dit wellicht een les zou kunnen zijn voor iedereen, jong en minder jong die door spierstijfheid of door uitval minder makkelijk bewegen dan toch de sensatie van dansen te ervaren op verschillende muziekstijlen. Door middel van dans willen we proberen te werken aan kracht, lenigheid en vooral aan dansplezier. Doordat de les is voor mensen die zich moeilijker verplaatsen en daardoor misschien naar de dansschool zullen worden gebracht, nodigen wij ook de partners en/of helpenden uit om mee te doen tijdens deze les.

Is dit iets waarvan je denkt dat je het heel leuk vindt, schrijf je dan in voor 3 gratis, experimentele lessen via het contactformulier, telefonisch 06 29077655
of E-mail: info@jemisquare.nl

Download hier de flyer van JEMI Dance to move.pdf juni 2017