Lestarieven vanaf januari 2018

Kinderen
(tot 21 jaar)
1x per week: € 28,50 per maand
2x per week: € 47,50 per maand
3x per week: € 65,00 per maand
4x per week:* € 80,00 per maand
5x per week
of meer (onbeperkt):
€ 85,00 per maand
Losse lessen: € 12,50 per maand
Proefles 1x: gratis

*tot en met juli 2018 is 4 keer per week onbeperkt.

Volwassenen
(vanaf 21 jaar)
1x per week: € 32,50 per maand
2x per week:* € 47,50 per maand
3x per week
of meer (onbeperkt):
€ 65,00 per maand
10 rittenkaart
(6 maanden geldig)
€ 95,00 (elke les laten aftekenen)
Losse lessen: € 12,50 per maand
Proefles 1x: gratis

Inschrijfgeld is € 15,- voor zowel volwassenen als kinderen.

Lees onderstaande goed door om later misverstanden te voorkomen.

Opbouw van het lesgeld

Het lesgeld is gebaseerd op 37 lessen per seizoen (1x per week les) en op 74 lessen per seizoen (2x per week les). De maand juli incasseren wij nog een halve maand omdat de lessen nog 2 weken doorgaan tijdens deze maand.  De maand augustus stoppen de lessen, dus ook de automatische incasso en zien wij vanzelf wie er in september bij ons verder gaan.

Tijdens de schoolvakanties is er in principe geen les. De volwassenlessen laten wij “beperkt” doorgaan. Wij zullen, in overleg met de groepen, beslissen welke lessen tijdens de vakanties wel doorgaan. Gemiste lessen door ziekte en zeer mogen altijd worden ingehaald. Kies zelf een les die qua leeftijd en niveau bij je past. Tijdens de zomervakantie draaien wij een speciaal zomerrooster, deze zomerlessen zijn niet bedoeld om lessen in te halen, voor deze lessen hanteren wij een speciaal tarief, 50 euro voor 7 lesweken waarin de lessen onbeperkt gevolgd kunnen worden. Betaling van de zomershape lessen voor volwassenen via pin, contant of 10x kaart (95 euro)

Het lesgeld zullen wij zelf incasseren via automatische incasso, in de derde week van de maand.  Wij incasseren dus de achterliggende maand.  Als een incasso mislukt wegens onvoldoende saldo, incasseren wij de daaropvolgende maand ook de “mislukte” maand en brengen wij 7,50 euro extra in rekening vanwege de extra handelingen die dat met zich meebrengt. Wij brengen ook de 7,50 euro extra kosten in rekening als een incasso onterecht wordt gestorneerd.

In geval van een blessure zetten we je abonnement stop, laat het ons wel weten.

Controleer zelf regelmatig je afschriften, ook wij maken fouten.