Feestje vieren bij Jemisquare

Kinderfeestje bij Jemi

Vier je verjaardag bij Jemisquare, op zaterdag of zondag na 13.00 uur. Van 4 tot 12 jaar.


Welkom met limonade en iets feestelijks te eten voor de kinderen, koffie of thee voor de, eventuele, begeleiding. Daarna gaan we dansen, de jarige kan kiezen uit, hiphop, streetdance, modern, show etc. Even uitrusten, we verstoppen de meegebrachte cadeautjes voor de jarige. De jarige job mag dan zoeken onder aanmoediging en met hulp van de gasten. De gasten mogen hun eigen cadeautje grabbelen in de grabbelton. Na het uitpakken van de cadeautjes krijgt iedereen weer iets te eten en te drinken.

Dan mogen de kinderen zichzelf opmaken en verkleden onder onze bezielende en sturende leiding, daar waar nodig. Als laatste kunnen de kinderen nog spelen in de dansstudio met springtouwen, hoepels, skippyballen etc.

Prijzen: t/m 10 kinderen € 150,00. Elk kind extra kost € 7,50. Begeleiders betalen niets, maar krijgen wel gratis koffie en thee.

Het feestje zal ongeveer 2 uur duren. De mogelijkheid bestaat het feest af te sluiten met patat, kroket etc. Het “diner” is niet inbegrepen bij de prijs.

Wij kunnen het regelen.

Lipdubfeestje bij Jemi

Vier een feestje bij Jemisquare, op zaterdag of zondag na 13.00 uur. Van 4 tot 12 jaar.

Welkom met limonade en iets feestelijks te eten voor de kinderen, koffie of thee voor de begeleiding. Daarna een choreografie aanleren op een eventueel door de jarige job uitgekozen nummer. De jarige mag ook zelf de dansstijl voor de clip bepalen, zoals jazz, modern, hip-hop of tapdance. Een kleine pauze, we drinken en eten iets, de jarige job pakt de kadootjes uit.

Daarna gaan we een kostuum aantrekken en schminken.

De opnames kunnen beginnen. In en om de dansschool, afhankelijk van het weer en de temperatuur.

Aan het eind van het feest mogen alle kinderen een cadeautje grabbelen.

Prijzen: t/m 10 kinderen € 250,00. Elk kind extra kost € 10,00. De eventuele begeleiding betaalt niets, maar krijgt wel gratis koffie en thee.

Het feestje zal ongeveer 2,5 uur duren. Er bestaat de mogelijkheid het feest af te sluiten met een “diner” (niet in de dansschool, maar op het marktplein bij de snackbar) van patatjes, kroketten en bedenk het zelf maar verder.

voorstelling 2017
Wij kunnen het regelen maar dat zijn extra kosten voor de ouders en/of verzorgers van de jarige. Voor het clipfeestje willen wij graag alle voor- en achternamen van de gasten hebben en een mail adres van de jarige. De montage zal ongeveer 2 weken duren en de jarige krijgt de clip dan toegestuurd via e-mail.

Wij hebben er zin in… en we hopen jullie ook!