Docenten bij Jemisquare

Miriam de Boer

Miriam was zes toen ze voor het eerst in de klassieke balletles stond. Voor ze haar dansopleiding volgde bij Scapino Dansacademie in Amsterdam trad ze al in het hele land op met dansgroep Expression. Daarna heeft ze 4 jaar in Italië gewerkt als dansdocente bij dansscholen in Lucca en Florence en als presentatrice op TV. Terug in Nederland richtte ze met haar zusje Jet dansschool Jemi op aan de Peperstraat in Zaandam, die ze later met Jelle runde. Jemi Square wordt op dit moment met hart en ziel door Miriam geleid naast haar veeleisende taak als moeder van twee pubers. “Dansen is voor alle leeftijden” en “Hard werken maar vooral ook plezier hebben” zijn haar motto’s, en de kroon op ieder lesjaar is de dansvoorstelling in het Zaantheater.

Joanne

Ik ben Joanne Te Vrede. Op 7 jarige leeftijd ben ik na auditie te hebben gedaan bij Dansacademie Lucia Marthas begonnen met dansen. Dansen is namelijk mijn passie. Na het voortgezet onderwijs ging ik wederom auditie doen bij Lucia Marthas dit keer voor de HBO vakopleiding dans-/dansdocent. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik in verschillende producties mogen werken o.a. De Dinnershow en de miniplaybackshow.
Nu geef ik o.a. les in tapdans en street/hip-hop. Dit doe ik met heel veel plezier en passie.
Ik hoop jullie snel in één van mijn lessen te zien.

Odessa Kogenhop

Mijn naam is Odessa Kogenhop, ik ben 20 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als allround profesioneel danser, mijn vakgebied is Afro en Dancehall. Bij deze dansstijlen voel ik mij vrij en kom ik tot leven! Dit is wat ik mijn studenten wil meegeven in mijn danslessen, gepaard met informatie over de dans en achterliggende filosofieën. In de afgelopen jaren heb ik mijn dans carrière met geweldige opdrachten mogen verbreden, ik heb mogen dansen bij Circus Gerschtanowitz, in Parijs en Italië bij een illusionist. Tevens heb ik opgetreden in De Melkweg, Studio 21, Studio 22, Stadsschouwburg Den Haag en De La Mar Theater. Ik geef geregeld workshops en sinds kort ben ik begonnen met wedding dance. Maar natuurlijk ben ik voornamelijk bezig met danslessen geven op verschillende dansscholen. Dat blijf ik doen met vol passie!

Marja

Marja is afgestudeerd docent dans aan de Theaterschool/AHK en reisde de wereld rond als showdanseres. Daarnaast heeft ze veel verschillende dans- en sportopleidingen afgerond en recent meegedaan aan een docententraining inclusiedans, een dansvorm waar mensen met en zonder (fysieke) beperking samen dansen. Marja geeft dit seizoen Latin Dance Fitness op zaterdag.

Jason Vayro

Jason zit in zijn laatste jaar op de Dans Docent opleiding van het AHK (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Hij doet dit jaar veel in het werkveld door middel van stages en danst bij DOX. Hij heeft ontzettend veel passie om zoveel mogelijk als dansende docent en maker aan de slag te gaan en de wereld zoveel mogelijk positiviteit te geven. Hij geeft nu bij Jemi Square de modern/jazz lessen op donderdag avond (Gevorderd & Beginners) en de zaterdag ochtend!

Annah van Hemert

Mijn naam is Annah van Hemert en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer in Juli af aan het mbo van de dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Volgend jaar is het mijn doel om mezelf te oriënteren op de werkvloer als dansdocent en danseres. Ik heb ontzettend veel zin om les te komen geven bij dansstudio Jemi.